Skip to content
Jakub Vágner pokračuje ve své cestě s Fordem, přebírá nový model Ranger Wildtrak.

Novinka -

Jakub Vágner pokračuje ve své cestě s Fordem, přebírá nový model Ranger Wildtrak.

Ford Česká republika s hrdostí oznamuje, že Jakub Vágner, vášnivý sportovní rybář, moderátor a cestovatel, převzal od českého zastoupení značky Ford nejnovější model Ford Ranger Wildtrak s motorem 2.0 EcoBlue Bi-Turbo o výkonu 151 kW.

Nová generace modelu, známého svou suverénní dynamikou a vynikajícími užitnými vlastnostmi, nově vybavená také stálým pohonem všech kol e-4WD, bude Jakubovi sloužit na jeho dalších rybářských dobrodružstvích.

Jakub Vágner, který má za sebou řadu úspěšných expedic a světových rekordů v rybolovu, vyjádřil svou spokojenost s novým vozidlem slovy: „Nový Ranger je nejlepší auto, jaké jsem pro účely které potřebuji měl. Jeho výkon a schopnosti překonávají vše, co jsem od vozidla očekával.“

Libor Beneš, Country Manager českého Fordu, sdělil: „Naše spolupráce s Jakubem Vágnerem nás nesmírně těší. Je skvělé vidět, jak Jakub využívá Ford Ranger k plnění svých dobrodružných snů a jak s ním sdílí své zážitky s fanoušky po celém světě. Jsme nadšeni, že můžeme být součástí jeho dalších cest.“

Ford Česká republika je hrdý, že může dlouhodobě podporovat Jakuba Vágnera na jeho cestách a expedicích a těší se na další úspěchy a dobrodružství, které před ním stojí. Jakub Vágner, ambasador značky Ford pro oblast užitkových vozů, je skvělým příkladem toho, jak mohou produkty Ford doplňovat a obohacovat životy lidí, kteří mají vášeň pro objevování a dobrodružství.

Témata

Kontakty pro média

Petr Burián

Petr Burián

Kontakt pro média Public Relations Communication & Public Affairs Manager 603 263 510 LinkedIn

Související příběhy

Přejeme si stát se přední světovou automobilkou poskytující špičkové služby.

Společnost Ford působí po celém světě, a proto jsou pro nás důležité konkrétní standardy, podle kterých se můžeme sami posuzovat a podle kterých nás mohou posuzovat ostatní.