Skip to content
Nová iniciativa prohlubuje dlouholetý vztah obou společností
Nová iniciativa prohlubuje dlouholetý vztah obou společností

Tisková zpráva -

Ford a ALD zakládají v Evropě nový společný podnik, zaměřený na financování vozidel a správu vozových parků

  • Ford a ALD Automotive nabídnou v Evropě nový program fleetového leasingu a správy vozových parků pod názvem Ford Fleet Management (správa vozových parků Ford)
  • Ford Fleet Management nabídne soukromým i firemním zákazníkům na jednom místě konkurenceschopné služby, které jim ušetří čas i peníze
  • Ford chce upevňovat svoje vedoucí postavení na evropském trhu užitkových vozidel inovativními službami, jež zákazníkům pomohou v jejich podnikání
  • Program Ford Fleet Management bude letos na podzim zaveden ve Spojeném království; záměrem je postupně ho rozšiřovat na další evropské trhy

/V Praze, 17. července 2020/ – Ford a ALD Automotive,dva přední globální poskytovatelé řešení v oblasti mobility, podepsaly smlouvu o založení integrovaného programu leasingových služeb a správy vozových parků pro evropské zákazníky.

Nová společnost, která ponese název Ford Fleet Management, bude nabízet osobní i užitkové vozy Ford prostřednictvím prodejní sítě Ford, ale také přímého kontaktu a digitálních platforem. Využije k tomu hlubokého porozumění potřebám zákazníků ze strany obou partnerů i již existující rozsáhlé prodejní sítě. Ford přináší do partnerství produktovou odbornost a technické řešení online připojení automobilů, zatímco ALD přispěje svojí globální působností a know-how v poskytování komplexních leasingových a fleetových služeb.

Ford Fleet Management zahájí činnost na podzim ve Spojeném království, obdrží-li schválení ze strany relevantních institucí. Záměrem však je později rozšířit působnost i na další trhy.

Nová iniciativa prohlubuje dlouholetý vztah obou společností. Již patnáct let zajišťuje ALD pro Ford v Evropě značkové leasingové služby.

„Tato nová společnost je významným krokem k posílení naší pozice jako vedoucí značky užitkových automobilů v Evropě,“ řekl Stuart Rowley, prezident Ford of Europe.

„Nová iniciativa, která využívá naší vedoucí pozice ve full-service leasingu na evropském trhu, plně odráží náš potenciál k utváření dlouhotrvajících partnerství a je přirozeným prohloubením našeho úspěšného vztahu s Fordem,“ řekl Tim Albertsen, generální ředitel ALD Automotive.

Ford Fleet Management se zaměří zejména na minimalizaci prostojů vozidel. Poskytovat bude vyčerpávající soubor produktů a služeb od leasingu přes údržbu až po systémy digitální správy vozových parků a řešení mobility.

Témata

Značky


Ford Motor Company je společnost s celosvětovou působností. Navrhuje, vyrábí a prodává kompletní sortiment osobních vozů, užitkových vozů, SUV a elektromobilů značky Ford a luxusních vozů značky Lincoln. Prostřednictvím společnosti Ford Motor Credit Company poskytuje finanční služby. Usiluje o vybudování vedoucího postavení v oblastech elektrifikace, autonomní jízdy a mobility. Po celém světě Ford zaměstnává přibližně 199 000 lidí. Další informace o produktech, službách a aktivitách Fordu lze nalézt na www.corporate.ford.com.

Tento e-mail Vám byl zaslán na základě toho, že se nacházíte v databázi novinářů a dalších povolaných osob, jejímž zpracovatelem je společnost FORD MOTOR COMPANY, s.r.o. a správcem je společnost AMI Communications, spol. s r.o. V této databázi se nachází pouze Vaše osobní údaje, které jsou volně dostupné z veřejných zdrojů, případně údaje, které jste sám (sama) poskytl(a) společnostem FORD MOTOR COMPANY, s.r.o. nebo AMI Communications, spol. s r.o. Společnost AMI Communications vede databázi jako správce osobních údajů za účelem informování novinářů a dalších povolaných osob o tiskových zprávách a jiných relevantních informacích a sděleních. Nepřejete-li si dostávat od společnosti jakékoliv informace či pouze informace na toto téma, kontaktuje prosím společnost prostřednictvím telefonu +420 234 124 112, resp. e-mailu osobniudaje@amic.cz.

Kontakty pro média

Petr Burián

Petr Burián

Kontakt pro média Public Relations Communication & Public Affairs Manager 603 263 510 LinkedIn

Přejeme si stát se přední světovou automobilkou poskytující špičkové služby.

Společnost Ford působí po celém světě, a proto jsou pro nás důležité konkrétní standardy, podle kterých se můžeme sami posuzovat a podle kterých nás mohou posuzovat ostatní.