Skip to content
 Ford a HARMAN představují novou řadu audiosystémů B&O PLAY® určených exkluzivně pro vozy značky Ford

Tisková zpráva -

Ford a HARMAN představují novou řadu audiosystémů B&O PLAY® určených exkluzivně pro vozy značky Ford

  • Společnosti Ford a HARMAN spolupracovaly na vývoji nového audiosystému B&O PLAY®, který se od příštího roku začne montovat exkluzivně do automobilů značky Ford
  • B&O PLAY® využívá vlastních technologií a ladicích postupů společnosti HARMAN; výsledkem je bohatší a podmanivější poslechový zážitek
  • Zvukové vlastnosti systému jsou individuálně přizpůsobeny každému modelu Fordu

/V Praze, 15. září 2016/ Stále více lidí uvádí, že při výběru automobilu přihlížejí i ke značce audiosystému. Ford proto navázal spolupráci se společností HARMAN. Jejím výsledkem je nová řada audiosystémů B&O PLAY®, kterou Ford brzy začne montovat do svých modelů prodávaných po celém světě.

Z nedávné studie Ipsos 2016 Automotive Audio Branding vyplynulo, že přibližně jedna třetina zákazníků při výběru nového vozu přikládá význam značce audiosystému.

Produkty B&O PLAY®stavějí na více než 90leté tradici. Vyznačují se používáním přírodních materiálů, svébytným designem a především vysokou kvalitou zvuku, a to u domácích, přenosných a brzy rovněž automobilových audiosystémů.

Ford oznámil spolupráci se značkou HARMAN na své výroční konferenci Further with Ford. Systémy B&O PLAY®se začnou zavádět do výroby od příštího roku.

Dokonalý poslech

Umístění a kalibrace reproduktorů B&O PLAY®se liší model od modelu tak, aby se všichni cestující mohli těšit na optimální kvalitu zvuku bez ohledu na to, na kterém sedadle sedí a v jakém prostředí se jejich Ford právě pohybuje.

Audiosystémy B&O PLAY® se během příštího roku objeví i ve vozech Ford dodávaných do ČR.

Témata

Značky


Ford Motor Company je společnost s celosvětovou působností. Ústředí má v Dearbornu v americkém státě Michigan. Zabývá se výrobou automobilů a individuální mobilitou v širším smyslu. Po celém světě má 62 výrobních závodů a zaměstnává přibližně 201 000 lidí. Její hlavní náplní je navrhování, výroba, prodej a údržba osobních i užitkových vozů značek Ford a Lincoln. V zájmu rozšiřování svého obchodního modelu Ford nicméně aktivně vyhledává nové příležitosti. Proto investuje do oblastí elektrifikace, autonomní jízdy a mobility. Prostřednictvím společnosti Ford Motor Credit Company zároveň Ford poskytuje finanční služby. Další informace o produktech, službách a aktivitách Fordu lze nalézt na www.corporate.ford.com.

Kontakty pro média

Petr Burián

Petr Burián

Kontakt pro média Public Relations Communication & Public Affairs Manager 603 263 510 LinkedIn

Přejeme si stát se přední světovou automobilkou poskytující špičkové služby.

Společnost Ford působí po celém světě, a proto jsou pro nás důležité konkrétní standardy, podle kterých se můžeme sami posuzovat a podle kterých nás mohou posuzovat ostatní.