Skip to content
Ford ARMY – partnerství společnosti Ford Motor Company, s.r.o., a Armády České republiky

Tisková zpráva -

Ford ARMY – partnerství společnosti Ford Motor Company, s.r.o., a Armády České republiky

/V Praze, 15. února 2016/ – Český Ford si klade za cíl prostřednictvím programu Ford ARMY nabízet současným i bývalým příslušníkům Armády České republiky možnost pořídit si kvalitní osobní nebo lehký užitkový vůz za výrazně nadstandardních podmínek. Zvýhodnění se přitom vztahuje nejen na nákup nového vozu, ale také na finanční služby, náhradní díly a servisní práce.

Kromě této speciální nabídky zahrnuje program Ford ARMY rovněž spolupráci při propagačních akcích a na poli PR s tím, že obě strany počítají s postupně rostoucím rozsahem tohoto partnerství.

K zahájení spolupráce, kterou iniciovalo jednání generálního ředitele Fordu ČR Jana Laubeho s ministrem obrany Martinem Stropnickým, vydaly obě strany toto prohlášení:

„Ministerstvo obrany ČR a společnost Ford Motor Company, s.r.o., se dohodly na vzájemné spolupráci. Toto partnerství nespočívá pouze ve zvýhodněné nabídce vozů Ford a služeb pro válečné veterány a příslušníky Armády České republiky, ale také v podpoře pozitivního vnímání naší armády v očích veřejnosti. Nedílnou součástí této spolupráce je rovněž podpora Vojenského fondu solidarity.

Velmi dobře si uvědomujeme důležitou úlohu současných i bývalých příslušníků Armády České republiky v naší společnosti a je nám ctí, že můžeme naše vojáky podporovat.

České zastoupení společnosti Ford Motor Company bude využívat dlouholeté zkušenosti z obdobných programů z USA, kde je značka Ford vnímána jako klíčový partner ozbrojených sil.

Naše vzájemná spolupráce je v České republice zatím na začátku, ale věříme, že mezi námi vznikne pevné a dlouhodobé pouto.“

Program Ford ARMY je určen pro:

  • válečné veterány,
  • vojáky v činné službě,
  • příslušníky Aktivních záloh AČR,
  • vojenské důchodce.
  • Program Ford ARMY nabízí:
  • cenové zvýhodnění na nákup nového vozu,
  • cenové zvýhodnění na originální náhradní díly,
  • cenové zvýhodnění na servis,
  • cenové zvýhodnění na finanční produkty (leasing, úvěr).
  • „Je pro nás velkou ctí, že se stáváme partnery Armády České republiky. To, že nabízíme zvýhodněné podmínky na nákup vozidel Ford pro naše válečné veterány a všechny aktivní vojáky, bereme jako poděkování za jejich práci – za to, že zajišťují naši bezpečnost. Všichni víme, že v dnešní době je téma bezpečnosti všech českých občanů více než aktuální. V rámci partnerství se ale chceme také aktivně podílet na společných projektech, jež pomohou popularizaci obou stran, tedy Armády České republiky a Fordu ČR,” komentoval odstartování programu Jan Laube, generální ředitel českého Fordu.

    Pro všechny vojáky – aktivní nebo v záloze, vojenské veterány i vojenské důchodce je tak ode dneška (15. 2.) zprovozněna speciální webová stránka se všemi konkrétními zvýhodněnými nabídkami. Stačí přitom, aby se zájemce na stránce jednoduchým způsobem identifikoval, a po zvolení konkrétní položky je přesměrován na autorizovaného partnera Ford, který jeho poptávku obratem vyřídí.

    „Spolupráce mezi Ministerstvem obrany ČR a společností Ford Motor Company, s.r.o., je jasným důkazem toho, že v České republice existují lidé, kteří si uvědomují, že vojáci Armády České republiky v zahraničních operacích na mnoha místech současného těžce zkoušeného světa odvádějí velký kus práce proto, aby obyvatelé naší země mohli žít v klidu a míru,“ řekl k zahájení spolupráce plk. PhDr. Eduard Stehlík, MBA, ředitel odboru pro válečné veterány Ministerstva obrany ČR.

    „Říkává se, že národu, který si neváží svých hrdinů, hrozí, že nebude žádné mít, až je bude skutečně potřebovat. Osobně jsem velice rád, že ve společnosti Ford Motor Company, s.r.o., našlo Ministerstvo obrany ČR spolehlivého partnera, jenž nejen slovy, ale především konkrétními činy tento respekt bývalým i současným vojákům AČR projevuje. Důkazem, že společnost Ford chápe spolupráci s Ministerstvem obrany České republiky jako opravdové partnerství, je i podpora Vojenského fondu solidarity, do níž se v lednu letošního roku zapojila,“ dodal plk. Stehlík.

    Témata

    Značky


    Ford Motor Company je společnost s celosvětovou působností. Ústředí má v Dearbornu v americkém státě Michigan. Zabývá se výrobou automobilů a individuální mobilitou v širším smyslu. Po celém světě má 62 výrobních závodů a zaměstnává přibližně 210 000 lidí. Její hlavní náplní je navrhování, výroba, prodej a údržba osobních i užitkových vozů značek Ford a Lincoln. V zájmu rozšiřování svého obchodního modelu Ford nicméně aktivně vyhledává nové příležitosti. Proto investuje do oblastí elektrifikace, autonomní jízdy a mobility. Prostřednictvím společnosti Ford Motor Credit Company zároveň Ford poskytuje finanční služby. Další informace o produktech, službách a aktivitách Fordu lze nalézt na www.corporate.ford.com.

    Kontakty pro média

    Petr Burián

    Petr Burián

    Kontakt pro média Public Relations Communication & Public Affairs Manager 603 263 510 LinkedIn

    Související příběhy

    Přejeme si stát se přední světovou automobilkou poskytující špičkové služby.

    Společnost Ford působí po celém světě, a proto jsou pro nás důležité konkrétní standardy, podle kterých se můžeme sami posuzovat a podle kterých nás mohou posuzovat ostatní.