Skip to content
Ford – elektrická platforma Carr-E
Ford – elektrická platforma Carr-E

Tisková zpráva -

Ford představí na Mobile World Congress vizi města budoucnosti i nové technologie

  • Ken Washington, viceprezident Ford Motor Company pro výzkum, nastíní na akci Mobile World Congress vizi pojmenovanou „Město zítřka“
  • Jessica Robinson, ředitelka programu City Solutions z divize Ford Smart Mobility, následně povede od 9.50 panelovou diskuzi na téma spolupráce mezi soukromými subjekty a městy v oblasti rozvoje osobní mobility
  • Don Butler, výkonný ředitel sekce Connected Vehicle and Services ve Ford of Europe, bude hovořit s Philem Skipperem z Vodafone na téma „Propojený automobil ve městě zítřka“

/V Praze, 24. února 2017/ Na akci Mobile World Congress v Barceloně představí Ford svůj vizionářský přístup k městům budoucnosti a odhalí také nové technologie v oblasti konektivity.

Ken Washington, viceprezident Ford Motor Company pro výzkum, nastíní vizi pojmenovanou „Město zítřka“ 27. února v 9.30 na stánku 3D21 v hale č. 3 výstavního areálu Fira Barcelona Gran Via.

Jessica Robinson, ředitelka programu City Solutions z divize Ford Smart Mobility, následně povede od 9.50 panelovou diskuzi na téma spolupráce mezi soukromými subjekty a městy v oblasti rozvoje osobní mobility. Diskuze se zúčastní rovněž Jane Rygaard, ředitelka marketingu oddělení Advanced Mobile Solutions ve společnosti Nokia, a profesor Esteve Amirall z barcelonské ESADE Business School. Moderovat bude Bindi Karia.

Od 13.00 pak promluví Don Butler, výkonný ředitel sekce Connected Vehicle and Services ve Ford of Europe, a Phil Skipper, šéf rozvoje obchodních příležitostí v oblasti „internetu věcí“ z Vodafone. Hovořit budou o komunikaci mezi automobily.

Dne 28. února od 15.00 vystoupí v panelové diskuzi na téma „Budoucnost mobility“ Scott Lyons ze sekce Connected Vehicle and Services. Diskuze se koná v hale M8. A 1. března od 10.00 bude přímo na stánku značky Ford diskutovat provozní ředitel Ford of Europe Steven Armstrong s produktovým manažerem Waze Jensem Baronem.

Návštěvníci budou moci vyzkoušet elektrickou platformu Carr-E, prohlédnout si skládací elektrickou tříkolku TriCiti a ve virtuální realitě zažít koncept futuristické mobility.

Materiály k účasti Fordu na Mobile World Congress budou zástupcům médií k dispozici od 27. února 10.00 na adrese http://mwc2017.fordpresskits.com

Témata

Značky


Ford Motor Company je společnost s celosvětovou působností. Ústředí má v Dearbornu v americkém státě Michigan. Zabývá se výrobou automobilů a individuální mobilitou v širším smyslu. Po celém světě má 62 výrobních závodů a zaměstnává přibližně 201 000 lidí. Její hlavní náplní je navrhování, výroba, prodej a údržba osobních i užitkových vozů značek Ford a Lincoln. V zájmu rozšiřování svého obchodního modelu Ford nicméně aktivně vyhledává nové příležitosti. Proto investuje do oblastí elektrifikace, autonomní jízdy a mobility. Prostřednictvím společnosti Ford Motor Credit Company zároveň Ford poskytuje finanční služby. Další informace o produktech, službách a aktivitách Fordu lze nalézt na www.corporate.ford.com.

Kontakty pro média

Petr Burián

Petr Burián

Kontakt pro média Public Relations Communication & Public Affairs Manager 603 263 510 LinkedIn

Související příběhy

Přejeme si stát se přední světovou automobilkou poskytující špičkové služby.

Společnost Ford působí po celém světě, a proto jsou pro nás důležité konkrétní standardy, podle kterých se můžeme sami posuzovat a podle kterých nás mohou posuzovat ostatní.