Skip to content
Nejnovějším členem řady Mustang je Ford Mustang Mach-E
Nejnovějším členem řady Mustang je Ford Mustang Mach-E

Tisková zpráva -

Je to oficiální: Nejnovějším členem řady Mustang je Ford Mustang Mach-E. Online předobjednávky startují 18. listopadu

/V Praze, 14. listopadu 2019/ – Nové elektrické SUV značky Ford ponese legendární emblém divokého koně a označení Mustang Mach-E. Ford začne přijímat předobjednávky 18. listopadu, vzápětí po odhalení vozu.

Elektrický Mustang Mach-E se ve světové premiéře představí 18. listopadu v Los Angeles. Událost bude živě přenášena na YouTube, Facebooku i Twitteru. S představením nejnovějšího člena rodiny Mustang pomůže speciální host, herec a hudebník Idris Elba. Bezprostředně po přímém přenosu, který by měl skončit přibližně ve 3.30 SEČ, bude na webových stránkách Ford.com zahájen příjem rezervací.

Zákazníci si mohou Mustang Mach-E předobjednat uhrazením zálohy. Podrobnosti budou zveřejněny v rámci premiéry 18. listopadu.

Zákazníci, kteří si chtějí Mustang Mach-E předobjednat, si mohou vybrat požadovanou specifikaci, vytvořit účet Ford, zvolit preferovaného prodejce a zadat údaje o své platební kartě a kontaktní informace.

Konfiguraci předobjednaných vozů bude možné finalizovat příští rok, až Ford spustí příjem objednávek.

Témata

Značky


Ford Motor Company je společnost s celosvětovou působností. Navrhuje, vyrábí a prodává kompletní sortiment osobních vozů, užitkových vozů, SUV a elektromobilů značky Ford a luxusních vozů značky Lincoln. Prostřednictvím společnosti Ford Motor Credit Company poskytuje finanční služby. Usiluje o vybudování vedoucího postavení v oblastech elektrifikace, autonomní jízdy a mobility. Po celém světě Ford zaměstnává přibližně 199 000 lidí. Další informace o produktech, službách a aktivitách Fordu lze nalézt na www.corporate.ford.com.

Tento e-mail Vám byl zaslán na základě toho, že se nacházíte v databázi novinářů a dalších povolaných osob, jejímž zpracovatelem je společnost FORD MOTOR COMPANY, s.r.o. a správcem je společnost AMI Communications, spol. s r.o. V této databázi se nachází pouze Vaše osobní údaje, které jsou volně dostupné z veřejných zdrojů, případně údaje, které jste sám (sama) poskytl(a) společnostem FORD MOTOR COMPANY, s.r.o. nebo AMI Communications, spol. s r.o. Společnost AMI Communications vede databázi jako správce osobních údajů za účelem informování novinářů a dalších povolaných osob o tiskových zprávách a jiných relevantních informacích a sděleních. Nepřejete-li si dostávat od společnosti jakékoliv informace či pouze informace na toto téma, kontaktuje prosím společnost prostřednictvím telefonu +420 234 124 112, resp. e-mailu osobniudaje@amic.cz.

Kontakty pro média

Petr Burián

Petr Burián

Kontakt pro média Public Relations Communication & Public Affairs Manager 603 263 510 LinkedIn

Přejeme si stát se přední světovou automobilkou poskytující špičkové služby.

Společnost Ford působí po celém světě, a proto jsou pro nás důležité konkrétní standardy, podle kterých se můžeme sami posuzovat a podle kterých nás mohou posuzovat ostatní.