Skip to content
Modrý ovál zve na Dny otevřených Fordů!

Tisková zpráva -

Modrý ovál zve na Dny otevřených Fordů!

/V Praze, 5. října 2016/ – Dny otevřených Fordů se za několik posledních let staly synonymem pro speciální akci, během níž si motoristická veřejnost u autorizovaných partnerů Fordu může prohlédnout nejnovější modely značky, získat nejrůznější výhody, zasoutěžit si – a na víkend vyhrát auto s plnou nádrží.

Stejně tomu bude i v pátek a sobotu 7.– 8. října u všech českých dealerů Ford. Ti zájemcům nabídnou testovací jízdy s atraktivními vozy, představí dvě zcela nové modelové řady a postarají se také o to, aby si návštěvu dealerství užily i partnerky a děti.

Právě pouze během Dnů otevřených Fordů bude platit mimořádně výhodná cena pro skladové vozy doplněná ještě úvěrem s úrokem 0,9 % od společnosti Ford Credit.

České veřejnosti se také poprvé představí nová verze výbavy ST-Line (a to hned na třech modelech: Fiesta, Focus i Mondeo), která zájemcům o nový Ford nabízí přitažlivý design se sportovními prvky. Všichni, kdo přímo na akci Dny otevřených Fordů podepíšou smlouvu na nový Ford Focus ST-Line, přitom navíc dostanou sadu zimních pneumatik a prodlouženou záruku na pět let zdarma.

Další absolutní novinkou na českém trhu bude Ford KA+, prostorný a praktický malý vůz určený všem, kdo od svého vozu žádají kombinaci kompaktních rozměrů, velkého prostoru, výborných jízdních vlastností a přijatelné ceny.

Návštěvníci Dnů otevřených Fordů se také na každém z 38 prodejních míst po celé České republice mohou zúčastnit tipovací soutěže, a získat tak příležitost vyhrát některý z modelů Ford ST-Line s plnou nádrží na celý víkend.

„Dny otevřených Fordů se již v minulých letech velice osvědčily jako způsob, jak českým motoristům předvést naše nejnovější modely a zároveň je seznámit s atraktivními akčními nabídkami,“ řekl k tomu ředitel marketingu českého Fordu Libor Beneš. „A protože i letos máme co nabídnout, věřím, že Dny otevřených Fordů 2016 budou úspěšné.“

Témata

Značky


Ford Motor Company je společnost s celosvětovou působností. Ústředí má v Dearbornu v americkém státě Michigan. Zabývá se výrobou automobilů a individuální mobilitou v širším smyslu. Po celém světě má 62 výrobních závodů a zaměstnává přibližně 201 000 lidí. Její hlavní náplní je navrhování, výroba, prodej a údržba osobních i užitkových vozů značek Ford a Lincoln. V zájmu rozšiřování svého obchodního modelu Ford nicméně aktivně vyhledává nové příležitosti. Proto investuje do oblastí elektrifikace, autonomní jízdy a mobility. Prostřednictvím společnosti Ford Motor Credit Company zároveň Ford poskytuje finanční služby. Další informace o produktech, službách a aktivitách Fordu lze nalézt na www.corporate.ford.com.

Kontakty pro média

Petr Burián

Petr Burián

Kontakt pro média Public Relations Communication & Public Affairs Manager 603 263 510 LinkedIn

Související příběhy

Přejeme si stát se přední světovou automobilkou poskytující špičkové služby.

Společnost Ford působí po celém světě, a proto jsou pro nás důležité konkrétní standardy, podle kterých se můžeme sami posuzovat a podle kterých nás mohou posuzovat ostatní.