Skip to content
Cena již od 272 990 Kč
Cena již od 272 990 Kč

Tisková zpráva -

Nový Ford KA+ přijíždí na český trh!

  • Cena již od 272 990 Kč
  • Šest airbagů, asistent rozjezdu do kopce, Bluetooth handsfree, mlhovky a Ford Easy Fuel v základní výbavě
  • Verze Active: crossover inspirovaný vozy SUV zvládá i výlety do lehčího terénu

/V Praze, 27. června 2018/ – Společnost Ford Motor Company, s.r.o. uvádí v těchto dnech na český trh inovovaný kompaktní Model KA+, a to hned ve dvou provedeních – Ultimate
a Active. Obě verze přijíždějí se změnami v exteriéru i interiéru.

Faceliftovaný Ford KA+ tak na první pohled poznáme podle nové masky se vzorem včelí plástve
a změněného designu hlavních světlometů. Tento model sice patří mezi malé vozy s délkou těsně pod čtyři metry, ale nabízí vybavení, na které jsme zvyklí spíše u vozů vyšší třídy. Kromě dostatečného prostoru pro pět osob také poskytuje spoustu bezpečnostních a komfortních technologií. V základní výbavě obou verzí tak najdeme například šest airbagů, úchyty ISOFIX, asistent pro rozjezd do kopce, manuální klimatizaci, nastavitelný omezovač rychlosti, držák mobilního telefonu či navigace MyFord Dock a další prvky. Crossover v provedení Active je poté dostupný s nadstandartní výbavou jako tempomat, kůží obšitý volant nebo kola z lehkých slitin. KA+ Active se přitom od výchozího modelu liší také střešními ližinami, plastovými doplňky karoserie, výraznou oranžovou barvou Canyon – a zejména o 2,6 cm zvýšenou světlou výškou.

Za příplatek jsou pak k dispozici třeba bezklíčové startování, infotainment SYNC 3 s 6,5“ dotykovou obrazovkou, automatické světlomety, dešťový senzor a další.

Cena inovovaného Fordu KA+ Ultimate začíná částkou 272 990 Kč, verzi Active si zájemci mohou pořídit za 310 990 Kč. Obě verze se dodávají s pětidveřovou karoserií a benzinovým motorem
1.2 Ti-VCT o výkonu 85 koní s pětistupňovou převodovkou.

Obě provedení inovovaného Fordu KA+ mají v základní ceně pětiletou záruku. Připraveno je
i značkové financování Ford Credit, například s úvěrem 2,99 %.

Zájemci si nový Ford KA+ u autorizovaných partnerů Fordu v České republice mohou objednat již dnes. 

Témata

Značky


Ford Motor Company je společnost s celosvětovou působností. Ústředí má v Dearbornu v americkém státě Michigan. Zabývá se výrobou automobilů a individuální mobilitou v širším smyslu. Po celém světě má 62 výrobních závodů a zaměstnává přibližně 203 000 lidí. Její hlavní náplní je navrhování, výroba, prodej a údržba osobních i užitkových vozů značek Ford a Lincoln. V zájmu rozšiřování svého obchodního modelu Ford nicméně aktivně vyhledává nové příležitosti. Proto investuje do oblastí elektrifikace, autonomní jízdy a mobility. Prostřednictvím společnosti Ford Motor Credit Company zároveň Ford poskytuje finanční služby. Další informace o produktech, službách a aktivitách Fordu lze nalézt na www.corporate.ford.com.

Tento e-mail Vám byl zaslán na základě toho, že se nacházíte v databázi novinářů a dalších povolaných osob, jejímž zpracovatelem je společnost FORD MOTOR COMPANY, s.r.o. a správcem je společnost AMI Communications, spol. s r.o. V této databázi se nachází pouze Vaše osobní údaje, které jsou volně dostupné z veřejných zdrojů, případně údaje, které jste sám (sama) poskytl(a) společnostem FORD MOTOR COMPANY, s.r.o. nebo AMI Communications, spol. s r.o. Společnost AMI Communications vede databázi jako správce osobních údajů za účelem informování novinářů a dalších povolaných osob o tiskových zprávách a jiných relevantních informacích a sděleních. Nepřejete-li si dostávat od společnosti jakékoliv informace či pouze informace na toto téma, kontaktuje prosím společnost prostřednictvím telefonu +420 234 124 112, resp. e-mailu osobniudaje@amic.cz.

Kontakty pro média

Petr Burián

Petr Burián

Kontakt pro média Public Relations Communication & Public Affairs Manager 603 263 510 LinkedIn

Přejeme si stát se přední světovou automobilkou poskytující špičkové služby.

Společnost Ford působí po celém světě, a proto jsou pro nás důležité konkrétní standardy, podle kterých se můžeme sami posuzovat a podle kterých nás mohou posuzovat ostatní.