Skip to content

Tisková zpráva -

Nový Ford Mustang, EcoSport, Ranger Black Edition a Tourneo Custom se ve Frankfurtu představí v evropské premiéře

  • Ford představí na letošním autosalonu IAA ve Frankfurtu nad Mohanem nový Mustang, EcoSport, Tourneo Custom a Ranger Black Edition
  • K vidění bude rovněž kompletní modelová řada nové Fiesty nebo Ford GT ’67 Heritage
  • Na fóru New Mobility World promluví Steven Armstrong, viceprezident skupiny Ford a prezident pro Evropu, Střední východ a Afriku

/V Praze, 8. září 2017/ Na autosalonu IAA 2017 v německém Frankfurtu nad Mohanem představí Ford v evropské premiéře nový Ford Mustang, SUV EcoSport, pick-up Ranger Black Edition a velkoprostorové Tourneo Custom.

Expozice značky Ford předvede rozmanitost a šíři evropské nabídky. Legendární sportovní model Mustang je nyní ještě atraktivnější a výkonnější, kompaktní SUV EcoSport všestrannější a komfortnější a osmi- až devítimístné Tourneo Custom ještě luxusnější než kdy dříve.

K vidění bude rovněž modelová řada nové Fiesty včetně crossoveru Fiesta Active a sportovní Fiesty ST, které se začnou prodávat příští rok. Návštěvníci se mohou těšit také na exkluzivní Ford GT ’67 Heritage v červenobílém barevném provedení, odkazujícím na vítězný vůz GT40 Mark IV z Le Mans 1967.

Na večerním fóru New Mobility World promluví Steven Armstrong, viceprezident skupiny Ford a prezident pro Evropu, Střední východ a Afriku. Zaměří se na budoucnost udržitelné mobility z pozice Fordu a představínovou iniciativu z programu Smart Mobility. Akce se bude konat 12. září od 18.30 v hale 3.1 frankfurtského výstaviště.

Stánek Fordu naleznou návštěvníci autosalonu v hale označené číslem 9. Kompletní tisková zpráva spolu s doprovodnými materiály bude zveřejněna na webové stránce http://iaa2017.fordpresskits.com 11. září v 10.00 hod.

Témata

Značky


Ford Motor Company je společnost s celosvětovou působností. Ústředí má v Dearbornu v americkém státě Michigan. Zabývá se výrobou automobilů a individuální mobilitou v širším smyslu. Po celém světě má 62 výrobních závodů a zaměstnává přibližně 203 000 lidí. Její hlavní náplní je navrhování, výroba, prodej a údržba osobních i užitkových vozů značek Ford a Lincoln. V zájmu rozšiřování svého obchodního modelu Ford nicméně aktivně vyhledává nové příležitosti. Proto investuje do oblastí elektrifikace, autonomní jízdy a mobility. Prostřednictvím společnosti Ford Motor Credit Company zároveň Ford poskytuje finanční služby. Další informace o produktech, službách a aktivitách Fordu lze nalézt na www.corporate.ford.com.

Kontakty pro média

Petr Burián

Petr Burián

Kontakt pro média Public Relations Communication & Public Affairs Manager 603 263 510 LinkedIn

Související příběhy

Přejeme si stát se přední světovou automobilkou poskytující špičkové služby.

Společnost Ford působí po celém světě, a proto jsou pro nás důležité konkrétní standardy, podle kterých se můžeme sami posuzovat a podle kterých nás mohou posuzovat ostatní.