Skip to content
Zájemci o model Ford Kuga mohou za svůj původní vůz dostat výkupní bonus až 50 000 Kč
Zájemci o model Ford Kuga mohou za svůj původní vůz dostat výkupní bonus až 50 000 Kč

Tisková zpráva -

Český Ford přichází s vlastním šrotovným!

  • Bonus až 50 000 kč při prodeji staršího vozu na protiúčet
  • Mimořádná nabídka platí prozatím do konce června
  • Nový bonus pro modely Puma a Kuga za konfiguraci vozu

/V Praze, 11. června 2020/ – Společnost FORD MOTOR COMPANY, s. r. o. přišla s lákavou nabíkou pro zájemce o koupi nového vozu s modrým oválem ve znaku. Pro modely Ford Fiesta, EcoSport, Puma, Focus a nová Kuga totiž zákazníkům nabízí výkupní bonus až 50 000 Kč nad rámec výkupních slev, pokud nabídnou autorizovanému prodejci Ford svůj starý vůz na protiúčet.

Konkrétní výše tohoto výkupního bonusu se liší podle modelu a stupně výbavy nově pořizovaného Fordu. Pro model Fiesta tak jde o 10 – 20 000 Kč, pro EcoSport a Pumu o 20 – 30 000 Kč, pro Focus o 15 – 20 000 Kč a pro nejnovější přírůstek do modelové rodiny Fordu, model Kuga, dokonce až o 40 – 50 000 Kč. Bonus se vždy vztahuje na nákup nových a dosud neregistrovaných vozů.

„Náš výkupní bonus, to je vlastně jistá forma šrotovného,“ vysvětluje Libor Beneš, Country manager českého Fordu. „Chceme prostě přispět k tomu, aby se prodej nových vozů zase rozhýbal - a výkupní bonus by tomu měl napomoci. Jak víte, v mnoha okolních státech právě teď šrotovné zavádějí, nebo to aspoň připravují. V České republice zatím žádný státem podporovaný bonus vyhlášen nebyl, a tak s ním přicházíme sami, protože se domníváme, že je to ten správný nástroj pro povzbuzení trhu i u nás“.

Pro zájemce o vozy Ford Puma nebo Ford Kuga má pak český Ford ještě jedno příjemné překvapení. Když si totiž zákazník svůj vůz sestaví v konfigurátoru na adrese www.ford.cz, objednávku odešlou dealerovi a vůz pak skutečně zakoupí, dostane ještě poukaz na 5 000 Kč, který může využít na servisní práce, či nákup příslušenství nebo náhradních dílů.

Obě výše zmíněné akce platí prozatím do 30. června 2020 u všech autorizovaných partnerů Ford v České republice.

Témata

Značky


Ford Motor Company je společnost s celosvětovou působností. Navrhuje, vyrábí a prodává kompletní sortiment osobních vozů, užitkových vozů, SUV a elektromobilů značky Ford a luxusních vozů značky Lincoln. Prostřednictvím společnosti Ford Motor Credit Company poskytuje finanční služby. Usiluje o vybudování vedoucího postavení v oblastech elektrifikace, autonomní jízdy a mobility. Po celém světě Ford zaměstnává přibližně 199 000 lidí. Další informace o produktech, službách a aktivitách Fordu lze nalézt na www.corporate.ford.com.

Tento e-mail Vám byl zaslán na základě toho, že se nacházíte v databázi novinářů a dalších povolaných osob, jejímž zpracovatelem je společnost FORD MOTOR COMPANY, s.r.o. a správcem je společnost AMI Communications, spol. s r.o. V této databázi se nachází pouze Vaše osobní údaje, které jsou volně dostupné z veřejných zdrojů, případně údaje, které jste sám (sama) poskytl(a) společnostem FORD MOTOR COMPANY, s.r.o. nebo AMI Communications, spol. s r.o. Společnost AMI Communications vede databázi jako správce osobních údajů za účelem informování novinářů a dalších povolaných osob o tiskových zprávách a jiných relevantních informacích a sděleních. Nepřejete-li si dostávat od společnosti jakékoliv informace či pouze informace na toto téma, kontaktuje prosím společnost prostřednictvím telefonu +420 234 124 112, resp. e-mailu osobniudaje@amic.cz.

Kontakty pro média

Petr Burián

Petr Burián

Kontakt pro média Public Relations Communication & Public Affairs Manager 603 263 510 LinkedIn

Přejeme si stát se přední světovou automobilkou poskytující špičkové služby.

Společnost Ford působí po celém světě, a proto jsou pro nás důležité konkrétní standardy, podle kterých se můžeme sami posuzovat a podle kterých nás mohou posuzovat ostatní.