Skip to content
FORD VIGNALE TROPHY TOUR 2016 ODSTARTOVALA!
FORD VIGNALE TROPHY TOUR 2016 ODSTARTOVALA!

Tisková zpráva -

FORD VIGNALE TROPHY TOUR 2016 ODSTARTOVALA!

/V Praze, 10. května 2016/ – Svým prvním kolem odstartoval na devítijamkovém hřišti v Praze Hostivaři sedmikolový golfový seriál s názvem Ford Vignale Trophy Tour 2016. Celý seriál určený amatérským hráčům z řad hostů jednotlivých partnerů projektu pořádá společnost Connea, s.r.o – a Ford je jeho hlavním titulárním partnerem.

Seriál Ford Vignale Trophy Golf Tour tedy zahájil prvním kolem v Praze a následovat budou turnaje na hřištích Casa Serena u Kutné Hory, Albatross, Cihelny, Pyšely, Karlštejn a Karlovy Vary.

Pro český Ford je pozice hlavního partnera golfové série novinkou, která ale velmi dobře reflektuje změny v portfoliu značky s modrým oválem ve znaku. Jde především o příchod vrcholných luxusních verzí jednotlivých modelových řad Fordu, které nabízejí nejen mimořádnou porci luxusu a pohodlí, ale i speciální individuální služby pro každého majitele. První vlaštovkou na českém trhu je tak Ford Mondeo Vignale, v nejbližších týdnech se objeví i velké luxusní SUV Edge Vignale – a do konce roku se na českých silnicích ve verzi Vignale objeví i modely Kuga a velkoprostorový Ford S-MAX.

„Jsme přesvědčeni, že naše nová prémiová řada Ford Vignale do golfového prostředí jednoduše patří. Golfisté totiž umí ocenit produkty vrcholné kvality, ať už jde o špičkový set holí Titleist nebo právě komfortní, noblesní a tichý Ford Mondeo Vignale. V autech dnes všichni trávíme mnohem více času, než bychom chtěli – o to víc vyhledáváme takové vozy, jejichž interiér nabízí špičkové materiály a zpracování, pohodovou atmosféru – a uklidňující ticho. Právě tak jako vozy Ford ve verzi Vignale,“ vysvětlil nové golfové angažmá českého Fordu jeho generální ředitel Jan Laube.

Ford se ovšem neomezuje jen na své jméno v názvu celého seriálu či na jednotlivé modely vystavené u greenů. Chce totiž hráčům, kteří se velmi často rekrutují z vrcholného managementu důležitých firem působících v ČR, nabídnout osobní zkušenost s produkty se značkou Vignale, a tak budou součástí každého turnaje i četné zkušební jízdy s Fordy Vignale.

Vítězem prvního letošního turnaje Ford Vignale Trophy Golf Tour se mezi muži stal Daniel Lyach, mezi ženami triumfovala Michaela Kovářová.

Příští turnaj se bude hrát 21. května na hřišti Casa Serena u Kutné Hory.

Témata


Ford Motor Company je společnost s celosvětovou působností. Ústředí má v Dearbornu v americkém státě Michigan. Zabývá se výrobou automobilů a individuální mobilitou v širším smyslu. Po celém světě má 62 výrobních závodů a zaměstnává přibližně 201 000 lidí. Její hlavní náplní je navrhování, výroba, prodej a údržba osobních i užitkových vozů značek Ford a Lincoln. V zájmu rozšiřování svého obchodního modelu Ford nicméně aktivně vyhledává nové příležitosti. Proto investuje do oblastí elektrifikace, autonomní jízdy a mobility. Prostřednictvím společnosti Ford Motor Credit Company zároveň Ford poskytuje finanční služby. Další informace o produktech, službách a aktivitách Fordu lze nalézt na www.corporate.ford.com.

Kontakty pro média

Petr Burián

Petr Burián

Kontakt pro média Public Relations Communication & Public Affairs Manager 603 263 510 LinkedIn

Přejeme si stát se přední světovou automobilkou poskytující špičkové služby.

Společnost Ford působí po celém světě, a proto jsou pro nás důležité konkrétní standardy, podle kterých se můžeme sami posuzovat a podle kterých nás mohou posuzovat ostatní.