Skip to content
Attila Szabo - nový generální ředitel českého Fordu
Attila Szabo - nový generální ředitel českého Fordu

Tisková zpráva -

Novým generálním ředitelem českého Fordu byl jmenován Attila Szabo

/V Praze, 4. 1. 2019/ Společnost Ford Motor Company, s.r.o. oznamuje, že jejím novým generálním ředitelem byl s účinností od 1. 1. 2019 jmenován pan Attila Szabo.

Attila Szabo pracuje pro Ford Motor Company již více než sedmnáct let, během kterých působil v různých pozicích, mimo jiné jako Fleet Sales Director, Sales Director Ford Hungary and European Direct Markets nebo Pricing Manager Ford of Europe. V současné době pracuje jako generální ředitel společnosti Ford Romania a tuto pozici si podrží i nadále. Povede tedy současně národní zastoupení Fordu v České republice i v Rumunsku.

„Mám velkou radost, že budu řídit dvě naše národní zastoupení v Rumunsku i v České republice, a těším se na spolupráci s týmem českého dovozce i jeho dealerskou sítí. Jsem přesvědčen, že se nám společně postupně podaří posilovat postavení Fordu na trhu obou zemí, a to už v roce 2019, který bude dle mého názoru velmi dynamický a pro naše operace důležitý. Společně s oběma týmy rozhodně udělám všechno pro to, abychom v České republice i v Rumunsku dosáhli pro Ford co nejlepších výsledků.“

Generálním ředitelem českého Fordu byl Attila Szabo jmenován k 1. 1. 2019, své funkce se ujal hned po začátku nového roku a v Praze ho poprvé uvidíme sedmého ledna.

Témata

Značky


Ford Motor Company je společnost s celosvětovou působností. Ústředí má v Dearbornu v americkém státě Michigan. Zabývá se výrobou automobilů a individuální mobilitou v širším smyslu. Po celém světě má 62 výrobních závodů a zaměstnává přibližně 203 000 lidí. Její hlavní náplní je navrhování, výroba, prodej a údržba osobních i užitkových vozů značek Ford a Lincoln. V zájmu rozšiřování svého obchodního modelu Ford nicméně aktivně vyhledává nové příležitosti. Proto investuje do oblastí elektrifikace, autonomní jízdy a mobility. Prostřednictvím společnosti Ford Motor Credit Company zároveň Ford poskytuje finanční služby. Další informace o produktech, službách a aktivitách Fordu lze nalézt na www.corporate.ford.com.

Tento e-mail Vám byl zaslán na základě toho, že se nacházíte v databázi novinářů a dalších povolaných osob, jejímž zpracovatelem je společnost FORD MOTOR COMPANY, s.r.o. a správcem je společnost AMI Communications, spol. s r.o. V této databázi se nachází pouze Vaše osobní údaje, které jsou volně dostupné z veřejných zdrojů, případně údaje, které jste sám (sama) poskytl(a) společnostem FORD MOTOR COMPANY, s.r.o. nebo AMI Communications, spol. s r.o. Společnost AMI Communications vede databázi jako správce osobních údajů za účelem informování novinářů a dalších povolaných osob o tiskových zprávách a jiných relevantních informacích a sděleních. Nepřejete-li si dostávat od společnosti jakékoliv informace či pouze informace na toto téma, kontaktuje prosím společnost prostřednictvím telefonu +420 234 124 112, resp. e-mailu osobniudaje@amic.cz.

Kontakty pro média

Petr Burián

Petr Burián

Kontakt pro média Public Relations Communication & Public Affairs Manager 603 263 510 LinkedIn

Přejeme si stát se přední světovou automobilkou poskytující špičkové služby.

Společnost Ford působí po celém světě, a proto jsou pro nás důležité konkrétní standardy, podle kterých se můžeme sami posuzovat a podle kterých nás mohou posuzovat ostatní.