Skip to content
 Trailer k sérii „Lifesavers“ dává nahlédnout do pracovní náplně záchranářů z různých zemí Evropy
Trailer k sérii „Lifesavers“ dává nahlédnout do pracovní náplně záchranářů z různých zemí Evropy

Tisková zpráva -

Nová filmová série „Lifesavers“ ukazuje hrdinství evropských záchranářů

Tisíce profesionálů i dobrovolníků po celé Evropě jsou připraveny vyslyšet volání o pomoc – ať už to znamená pátrat po lidech v horách, vběhnout do hořící budovy nebo uhánět městem v houkající sanitce. I tyto výjimečné osobnosti znají strach a pochybnosti, nenechají se však jimi zviklat. Na neuvěřitelného ducha záchranářů se zaměřila nová filmová série evropského Fordu, nazvaná „Lifesavers“ (zachránci životů). Nyní Ford uvolnil upoutávkové video.

Hrdiny série jsou lidé jako zdravotnická záchranářka Sarai ze španělské Valencie, která tuto práci vykonává teprve čtyři měsíce, nebo Čech Martin, který v reakci na množství nehod založil na Nových Mlýnech vodní záchrannou službu. Každá epizoda dává nahlédnout do toho, co tyto mimořádné osobnosti motivuje, jak se vyrovnávají s tlakem a co pro ně jejich práce znamená.

První celé video je z Valencie a premiéru mělo 31. května. Následovat bude pět dalších epizod zachycujících ducha a vůli záchranářů z České republiky, Francie, Velké Británie, Slovinska a Německa.

Série „Lifesavers“

V každé epizodě zaznamenávají kamery Fordu problémy a výzvy, jimž daný záchranář čelí v průběhu pracovního dne. Sérii tvoří tyto epizody1:

Epizoda 1: Zdravotnická záchranná služba města Valencie, Španělsko

31. května 2021 - epizodu 1 můžete shlédnout zde

Epizoda 2: Vodní záchranná služba, Česká republika

21. června 2021

Epizoda 3: Horská služba v Derby, Velká Británie

12. července 2021

Epizoda 4: Hasičský oddíl z Marseille, Francie

2. srpna 2021

Epizoda 5: Hasičský oddíl, Slovinsko

23. srpna 2021

Epizoda 6: Bavorský červený kříž, Německo

Datum bude zveřejněno později

Citace

„Jsme velmi rádi, že máme možnost takto oslavit inspirativní odvahu, obětavost a dovednosti, které tito neuvěřitelní hrdinové každý den prokazují. Jejich pozoruhodná oddanost společnosti je něco, co souzní s hodnotami Fordu a díky čemu jsme celý tento projekt s nadšením uvedli v život. Doufáme, že jsme jejich odvahu a obětavost dokázali předvést tak, jak si zaslouží.“

Peter Zillig, ředitel marketingu, Ford of Europe

„Tito úžasní lidé jsou skvělými propagátory našich produktů a pomáhají nám ilustrovat důvěru, kterou lidé vkládají do našich užitkových vozů, když čelí složitým a někdy i životu nebezpečným situacím.“

Hans Schep, generální ředitel, užitkové vozy, Ford of Europe

Trailer k filmové sérii Lifesavers si můžete pustit zde.

Poznámky

1 Termíny se mohou změnit

Témata

Značky


Ford of Europe zajišťuje výrobu, servis a prodej automobilů značky Ford na 50 trzích. Zaměstnává přibližně 45 000 lidí v závodech, které zcela vlastní, a v konsolidovaných joint venture podnicích, respektive přibližně 58 000 lidí při započítání nekonsolidovaných podniků. Vedle finanční společnosti Ford Motor Credit Company zastřešuje Ford Europe také Ford Customer Service Division (divizi péče o zákazníky) a 18 výrobních závodů. První vozy Ford byly dodány do Evropy již v roce 1903 – tedy v roce, kdy byla založena samotná Ford Motor Company. Výroba vozů Ford v Evropě byla zahájena v roce 1911.

Ford Motor Company je společnost s celosvětovou působností. Navrhuje, vyrábí a prodává kompletní sortiment osobních vozů, užitkových vozů, SUV a elektromobilů značky Ford a luxusních vozů značky Lincoln. Prostřednictvím společnosti Ford Motor Credit Company poskytuje finanční služby. Usiluje o vybudování vedoucího postavení v oblastech elektrifikace, autonomní jízdy a mobility. Po celém světě Ford zaměstnává přibližně 188 000 lidí. Další informace o produktech, službách a aktivitách Fordu lze nalézt na www.corporate.ford.com.

Tento e-mail Vám byl zaslán na základě toho, že se nacházíte v databázi novinářů a dalších povolaných osob, jejímž zpracovatelem je společnost FORD MOTOR COMPANY, s.r.o. a správcem je společnost AMI Communications, spol. s r.o. V této databázi se nachází pouze Vaše osobní údaje, které jsou volně dostupné z veřejných zdrojů, případně údaje, které jste sám (sama) poskytl(a) společnostem FORD MOTOR COMPANY, s.r.o. nebo AMI Communications, spol. s r.o. Společnost AMI Communications vede databázi jako správce osobních údajů za účelem informování novinářů a dalších povolaných osob o tiskových zprávách a jiných relevantních informacích a sděleních. Nepřejete-li si dostávat od společnosti jakékoliv informace či pouze informace na toto téma, kontaktuje prosím společnost prostřednictvím telefonu +420 234 124 112, resp. e-mailu osobniudaje@amic.cz.

Kontakty pro média

Petr Burián

Petr Burián

Kontakt pro média Public Relations Communication & Public Affairs Manager 603 263 510 LinkedIn

Související příběhy

Přejeme si stát se přední světovou automobilkou poskytující špičkové služby.

Společnost Ford působí po celém světě, a proto jsou pro nás důležité konkrétní standardy, podle kterých se můžeme sami posuzovat a podle kterých nás mohou posuzovat ostatní.